söndag 27 juli 2008

Åre, första åkdagen.

Så var det dags för första åkdagen, med 20C i skuggan och stadig frukost i magen gav vi oss av och fyllde på liftkorten.



Sen bar det av upp i WM6:an för ett uppvärmningsåk i Flinbanan innan första av fyra kabinbanelyft. Körde även WM6:an en gång till under dagen så totalt sex åk hann det bli i hettan.



Easy Rider var en kul led ned från toppen tycker jag, snöfälten är mycket mindre än de brukar vara. Det på 1000-metern är knappt kvar. Har nog aldrig sett skutan så här torr! Eller sönderkörd. :/ Bräckebäcksleden är dock fin och högzon är som vanligt högzon.



Varmt som sagt... Svetten rann bokstavligen efter kroppen, marginellt svalare på toppen och ingen direkt vind. *pust*



Stannade på Hummeln och svalkade oss med en öl, innan första åket i DH-banan och "Anitas oskuld".



Riktigt bra dag, kunde bara önska något svalare och inte fullt så sönderkörda leder. Inte speciellt mycket folk här men ändå en hel del forumkändisar vilket bidrar till förnöjsamheterna!

Har även börjat hitta hem på Gloryn som jag bestämt döpa om till Glory-Hole, mycket trevlig. Om man nu bara törs lätta på bromsarna rullar den på väldigt fint över stöket, hittade ett helt annat flyt på Hjulingen när jag kom ihåg mantrat: "When you brake, brake like you mean it!"

Inga kommentarer: