lördag 31 mars 2012

Mars...

Mars började med en förlossning. Det kändes som jag mest åt skräp och låg stilla, men när jag väl stod på en våg igen hade det hänt massor. Sen har det varit en del platåer, speciellt den här veckan. Sömnbrist gör en inte jättemotiverad vare sig kost- eller motionsmässigt. Nya tag i april!

söndag 25 mars 2012

Vecka 12

Flyttat.

lördag 24 mars 2012

Lunsen

Eminenta s guidade en hel del nytt finstök varvat med sedan tidigare känt lyxstök. Kristin höll tempot uppe och lachamello blev bara skarp på tråkiga poseringsbilder så honom slipper ni se. Ludvikingarna var förutom undertecknad Harri och Ryddan. Nog jiddrat!

s flowar fritt.




Ryddan trampar på.




Harri visar smågruset vem som bestämmer.




Vissa njöt i kortärmat och andra av kaffe.




Kristin svischar in i grönskan.




Minen är bildtext nog.




Back to the roots!




Blurra din bottning.




Precis så där fint var det.




Lunch.




Det kallas spegelreflexkamera.




Hoppsan!




Huck.




Ryck.




Vältajmad kraft.




So long!




För den som vill se klassiska RR-bilder så har både 42Hz och s bidragit med det här.

söndag 18 mars 2012

Vecka 11

Flyttat.

söndag 11 mars 2012

Vecka 10

Flyttat.

onsdag 7 mars 2012

Farsa!


I lördags blev jag, som de flesta av mina potentiella läsare säkert redan vet, farsa - det blev en dotter. Så klart jättestort och fyllt av bloggmaterial, men jag har valt att blogga om de delarna av mitt liv på annat ställe. Skönt för de som kanske är intresserade av det jag brukar blogga om, men inte av barn och barnsnack (jag är själv en sådan - eller har varit, vem vet). Eftersom det är av klart mer privat natur och fler individer att ta hänsyn till är hela bloggen dold. Vänner och familj som är intresserade kan maila mig på efternamn.tobbe-lussebulle-gmail.com - byt ut valda delar - så skickar jag länken.

söndag 4 mars 2012

Vecka 9

Flyttat.